HERKENT U DIT?

Werkt u met software die niet volledig voldoet aan de wensen die u heeft? Of werkt u binnen het bedrijf met verschillende pakketten die niet aan elkaar gekoppeld zijn, waardoor de gegevens niet automatisch up-to-date zijn en dubbel ingevoerd moeten worden?

Ergert u zich aan de gebruiksonvriendelijkheid van veel bedrijfssoftware? Bent u op zoek naar een pakker dat wel aan uw wensen voldoet, maar vindt u het niet? Dan is maatwerk-software misschien wel de perfecte oplossing voor uw wensen.


WAT IS HIER AAN DE HAND?

Veel bedrijven werken met verschillende systemen. Bijvoorbeeld: gegevens in verschillende Excel-bestanden die niet aan elkaar gekoppeld zijn, elke medewerker met een eigen contactenlijst in Outlook of soortgelijke programma’s, een boekhoudprogramma en een systeem voor opslag van documenten (bijvoorbeeld cloud-services zoals Dropbox).

Er gaat regelmatig tijd en energie verloren aan het dubbel invoeren van data, aan het zoeken naar het juiste bestand en er moeten periodiek weer handmatig rapportages worden gefabriceerd. Soms worden er zelfs fouten gemaakt doordat de verkeerde bestanden worden verstuurd of worden gebruikt voor rapportages. Hier is bepaald geen sprake van optimalisatie van bedrijfsprocessen.

WAT KAN MoreEaze HIERIN BETEKENEN?

MoreEaze maakt maatwerk-software voor midden- en kleinbedrijf (MKB). Software die doet wat u wilt. Software die eenvoudig is in gebruik, eventueel zelfs aangevuld met de koppelingen naar uw bestaande systemen.

Ons doel is uw bedrijfsprocessen volledig te ondersteunen en te optimaliseren, zodat u zich volledig kunt focussen op uw vakgebied. Uw specifieke bedrijfsproces staat hierin centraal, de techniek ondersteunt hierin.

De applicaties leveren aantoonbaar winst in kwantiteit en kwaliteit van productie op. Door bijvoorbeeld terugkerende (‘administratieve’) processen te automatiseren kan er veel tijdwinst worden behaald en kunnen fouten worden voorkomen. Tevens is te allen tijde de juiste up-to-date informatie inzichtelijk voor iedereen, die daartoe door u gemachtigd is.

Applicaties van MoreEaze kunnen door alle gebruikers vanaf elk type computer of mobile device, waar ook ter wereld worden bereikt. U bepaalt wie wat kan zien, mag bewerken of mag verwijderen. Aangezien iedereen in 1 systeem werkt, beschikt u na wijzigingen altijd direct over alle up-to-date informatie.

Door de software te bouwen op reeds ontwikkelde basismodules wordt maatwerk voor midden- en kleinbedrijf betaalbaar.

MoreEaze wil ‘Eaze-Of-Use’ als standaard verheffen in bedrijfssoftware, zoals Apple’s iPhone en iPad dit voor de mobiele devices hebben gerealiseerd. Met MoreEaze kunnen ondernemers dankzij op maat gemaakte software hun slagkracht optimaal vergroten.


MoreEaze maatwerk software en web development

MEER WETEN?

Wilt u een beter beeld krijgen van wat maatwerk-software allemaal kan betekenen voor uw bedrijf? Heeft behoefte aan meer informatie? Wilt u een indicatie van de kosten van een maatwerk-oplossing voor uw bedrijf? Neem vooral contact op met ons (info@MoreEaze.com of 06-294 786 34). Wij verschaffen u graag geheel vrijblijvend alle informatie die u kan helpen in uw oriëntatieproces.